Home Sweet Home

Vandaag op het programma: de enige slaapkamer in ons huis die zo goed als af is, namelijk die van Jools.

En toch, is er nog wel wat werk aan: de verwarming zou nog’s geverfd moeten worden. En de finale decoratie moet ook nog gebeuren. We hebben een aantal dingen die nog opgehangen moeten worden. Maar omdat het lang onduidelijk was hoe we onze kamers definitief zouden verdelen hebben we er mee gewacht. We hadden weinig zin om een muur vol gaten te boren om dan een paar maanden later alles weer te moeten verhuizen naar een andere kamer. Maar een aantal kunstwerkjes staan al klaar om op gehangen te worden:

 

Het eerste is een kunstwerkje dat we kregen van deze lieve (en creatieve!) dame. We zijn er nog altijd héél erg blij mee en schamen ons een beetje dat we nu moeten bekennen dat het nog altijd geen definitieve plaats heeft gekregen.

Het tweede vinden we ook super mooi en is een kadootje dat Jools kreeg voor haar eerste verjaardag van de (ondertussen) meter van Ellis.
Voorlopig staan deze kunstwerkjes dus mooi te wezen op een kastje dat ik super tof vind. Een oude commode die ik van de containerparkdood redde vanop de zolder van mijn overleden grootmoeder.

En het laatste kunstwerkje kregen we bij de geboorte van Jools van Maria, mijn creatieve collega/vriendin. Er zitten stukjes uit het geboortekaartje in verwerkt. Super leuk dus!!

Verder kan ik heel blij zijn (en oneindig veel geld uitgeven aan) met leuke spulletjes voor in de kinderkamer.

Helaas wil het budget, met verbouwingen en twee kleine kinders, niet altijd mee. Daarom was ik dus super gelukkig toen ik deze super mooie (en alom bekende) Magis hond op de kop kon tikken op een uitverkoop, als ook de super coole golfbal (of zo noemen wij het toch) opbergkist. Het stoeltje is van Petit Pan en was eigenlijk een geboortekadootje voor Ellis. Jools warmt het dus alvast voor haar op!

Maar ook kleinere, vrolijke accessoires vinden hun plekje:

 

 

Het vogelhuisje zal binnenkort waarschijnlijk verhuizen naar Ellis haar kamertje. Daar hebben namelijk nogal een “vogeltjes” thema going on. Het vrolijke spaarvarken kreeg ze voor haar eerste verjaardag. Aan de inhoud hiervan moeten we nog hard werken. Het Barbapapa krijtbord kreeg ze van mij. T was een koopje tijdens mijn zwangerschap in de Antwerpse winkel Kidslab. Ik kon het gewoon niet laten liggen. De boekjes van Juliette vind ik super schattig. Telkens ik er één tegenkom koop ik het. Omdat Jools ook Juliette als naam heeft én omdat we dit exemplaar kregen bij haar geboorte.  En dan natuurlijk nog haar herinneringsdoos vol spulletjes die Jools later graag zal bekijken (denk ik) Maar daarover later meer.

De coole sloefkes kocht ik ook tijdens mijn zwangerschap. Ik was toen redelijk shop verslaafd en kon hele dagen lang het net af surfen op zoek naar leuke, coole spulletjes, kleertjes, sloefkes,…. Ze heeft ze eigenlijk amper aangehad aangezien ze reusachtig grote voeten had en het eigenlijk altijd te warm was op het moment dat ze zouden moeten gepast hebben.

Dat was het zo wat: een blik binnen in de kamer van ons Jools.
Home Sweet Home is het leuke idee van Barbara. Even stilstaan bij het moois in je eigen huis (en lekker binnenkijken bij andere bloggers) Doe je ook mee?

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *