Vakantie

Het zit er weer op. Onze vakantie. Lang naar uit gekeken en zo voorbij gevlogen. 
 
 
Maar wat was het tof zeg! Twas écht de perfecte vakantie. Veel zon,  lekker zwemmen, uitstapjes naar zee en naar de dierenboerderij, lekker gaan eten, een dagje citytrippen naar Montpellier zonder kinders en vooral lekker veel niets doen.
We hebben met z’n allen echt super hard genoten.
 
Wij van ons “vije dagje” met z’n tweeën naar de mooie en gezellige stad Montpellier. Net als vroeger samen een nieuwe stad ontdekken zonder rekening te moeten houden met voedingstijden, dutjes- en speeltijden. Zalig gewoon!
We zaten in een super tof, groot en goed uitgerust huis. Een zalige locatie (midden in de bergen, met groot zwembad!), toffe omgeving, leuke activeiten in de buurt,…écht een aanrader! Het weer was prachtig, maar toch niet te warm. We hebben bijna elke dag gezwommen in het zwembad.
Jools genoot van alle quality time en veranderde met de dag. Ze zit midden in een woordenschat explossie en leerde elke dag een hoop woorden bij. Fascinerend om te zien en vooral horen. Ze tarerde ons de oren van het lijf. Een paar potjes en wat water, meer had ze niet nodig om zich uren lang bezig te houden.
En ook Ellis genoot. In de eerste plaats van haar verbeterde gezondheid, maar ook van alle aandacht en tijd die we voor haar hadden. Ook zij veranderde op korte tijd heel hard. Van lachen en brabbelen, tot grijpen en goed volgen met haar oogjes. Ze ontwikkelde zich in sneltempo van kleine, slapende baby tot echt aanwezige, vrolijk spartelende en kirrende baby.  
Spijtig dat het alweer voorbij is. Ik tel alvast af naar volgend jaar. Want één ding is zeker: we will be back! 
 
The view from onze crib!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *