Zandbak terroristen

Jools die heeft ne zandbak. Zo enen met een houten deksel dat je kan openklappen tot bankjes.
Heel tof allemaal, ware het niet dat we met een klein probleempje zitten: spinnen!
Zodra ge dat deksel wilt openklappen komen ze er vanonder en tussenuit gekropen. IEUW!

Mocht dat het einde van het verhaal zijn, dan zou ik misschien nog overwegen om het erbij te laten. (Hoewel) Maar, die kleine smeerlapkes die blijven dus zitten en vallen Jools aan. Elke keer ze er in gespeeld heeft, staat ze vol dikke spinnenbeten. En dat is niet ok natuurlijk.

Die kleine terroristjes leggen gewoon beslag op onze zandbak. Maar hoe pakte zoiets aan? Ge kunt toch moeilijk vergif in uwe zandbak smijten?

Iemand ervaring met deze ongewenste gasten?

2 comments

  1. Deze mens (spinnendeskundige en ook mijn nonkel) heeft mij mijn hele leven lang gezworen dat er in België vrijwel geen spinnen leven die door de menselijke huid kunnen bijten. Ben je zeker dat het door spinnen komt en niet door een ander beestje? Rosse mieren ofzo…
    Ik kom op voor het slechte imago van spinnen ;-p

    Zie:
    http://www.ikhebeenvraag.be/vraag/9794

  2. Moh? Allé, ja ik denk het gewoon. Ze had al een tijd super dikke beten. En ik zei elke keer “da’s toch niet van een mug? Tis precies van een spin ofzo”. Tot ik plots ontdekte dat ze er elke keer nieuwe had na een zandbaksessie…. Mieren heb ik daar nog niet gezien. Vreemd zeg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *