U vraagt wij draaien

Binnenkort vertrekken wij eindelijk op reis. Dat ik daar geweldig hard naar uit kijkt, dat weet u al.
De enige stress puntjes die er nog zijn, situeren zich op het vlak van de verplaatsing, het weer aldaar én de gezondheid van onze kinders.  Want die blijkt ook bij Ellis niet echt optimaal te zijn. Net als Jools is ze constant verkouden en slaat het heel snel op haar longskes.

Ze hangt nu zwaar aan de aerosol, dus hopelijk is ze der goed vanaf tegen dat we vertrekken én kunnen ze het alle twee voor één keertje twee weken volhouden en gezond blijven.

Ik kreeg via mail en facebook alweer een aantal vragen van jullie over het hoe/wat/waar van het huis dat wij geboekt hadden. Voor wie dus nog op zoek is naar een toffe vakantiewoning volgen hier de antwoorden.

Wij boekten via deze site.

Een hele hoop toffe huisjes in de aanbiedingen en vooral in deze periode nog zeer betaalbaar vind ik. Let wel, de prijzen stijgen uiteraard per week om in het hoogseizoen redelijk onbetaalbaar te zijn. Dus bij interesse: the time is now!

Wij kozen voor een huis waar Sven al ooit geweest was. Het is namelijk het huis van de ouders van een vriend van hem. Daardoor zijn we ook vrij zeker dat het huis dik in orde is. Trouwens 4 slaapkamers, een mooi domein met bomen én een zwembad, wat wil een mens nog meer?

Maar verder: overzichtelijke site, leuke huisjes, goede en makkelijke (Nederlandstalige) communicatie én service. Zo kregen we na boeking bijvoorbeeld een mailtje met een link naar een blog. Op die blog zetten ze alles over de streek en regio en ook informatie over het weer. Er staat er bijvoorbeeld een lijstje met wanneer je waar naar een (rommel)markt kan gaan. We kregen ook een hoop kortingsbonnen (oa voor de dierenboerderij vlakbij!)….Lekker makkelijk dus: copy, paste en printen maar!

Laat die vakantie maar beginnen! Wij zijn er klaar voor.
(maar eerst nog volgende uitdaging tot een goed einde brengen: inpakken voor 2 kleine kinders voor 2 weken….Help!?!)

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *