Quality Time

Drie dagen heerlijke quality time en Jools is weer helemaal de oude: een vrolijke, zelfstandige, ondeugende peuter! Zalig gewoon!

Wat geniet ik van mijn bevallingsverlof zeg. Lekker weertje, leuke dingen doen…Zalig!
Vrijdag met Jools en Ellis naar het provinciaal domein, diertjes eten geven. Zaterdag waren we een hele dag in onze tuin aan het genieten van het weer en leuk bezoek en zondag gingen we een hele dag naar planckendael. We Want More!

Deze zonnige dagen doen mij zo hard uitkijken en aftellen naar onze vakantie. Ik weet gewoon dat het Jools (en ons!) zo’n deugd zal doen. Lekker buiten leven en relax samen zijn. Was het al maar zover!

En als je mij nu even kan excuseren? Two babies down for a nap = hoog tijd om in de zon te gaan liggen!

4 comments

  1. Nice! Ik ben voor half juli uitgeteld. Bevallingsverlof gaat eind juni in, maar ik neem daarvoor nog verlof op, dus in juni ga ik nog maar een 5-tal dagen werken. Nog maar 1,5 volledige maand te gaan op het werk dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *