1 maand Ellis

1 maand ben je al lieve Ellis.

Cliché, cliché, het is voorbij gevlogen. Meer nog dan bij Jools.
Eigenlijk is het een héél rustige maand geweest. Je bent namelijk een SUPER stille en rustige baby.
Je ligt gewoon content te zijn in je reiswiegje. Af en toe zit je ook al in de relax. Je slaapt, héél veel en doet dat zo rustig dat we je af en toe eens moeten “poken” om te zien of je nog wel ademt.

Ook de nachten zijn vrij rustig. Op aanraden van de pediater maakten we je toch maar wakker s nachts om ook dan om de vier uur een voeding te hebben. Ondertussen volgen we toch meer jouw ritme. Je vraagt, zeker overdag, nog niet altijd zelf je voeding, maar als we ze dan aanbieden drink je wel goed. ‘S nachts worden we wakker van wat gewroet, wat we dan interpreteren als “Dinner Time!”. Meestal is dat zo rond de 4 a 5 of 6 uur. Echt wenen heb je nog niet gedaan. Af en toe eens een korte kreet bij krampjes, maar dat is het dan ook.

Je wordt enorm graag gezien door je zus. Je bent de eerste die ze zoekt als ze thuis komt, op staat….Ze overlaadt je nog steeds met kusjes, aaikes en speelgoed.

Zelfs haar lievelingsknuffel en beste vriend de olifant vertrouwt ze jou toe. Je hebt dus al zeker één heel goede vriend hier.
Je bent ook af en toe wakker ondertussen en kijkt dan vrolijk rond. Véél interactie is er nog niet. Dus we kijken héél erg uit. Ik ben alvast razend benieuwd om je nog beter te leren kennen.
Verder voelt alles vooral héél vertrouwd en normaal, zo met jou erbij. Alsof het altijd zo had moeten zijn
Welkom dus, lieve Ellis. Wij zijn jouw gekke, soms wat ongestructureerde en chaotische gezinnetje, maar één ding is zeker: we zijn allemaal héél blij dat je er bent.
Dikke kus,
je mams!

6 comments

  1. Heel blij te horen dat alles zo goed gaat. Straf hé, hoe snel het went van met 4 te zijn. En vooral hoe snel en makkelijk die grote zusjes daar mee omgaan. Hier net hetzelfde, het eerste wat er smorgens uitkomt is waar is zusje. Echt schattig. Geniet er maar van, want voor je het weet blaast Ellis haar eerste kaarsje uit 😉

  2. Ze begint meer en meer op Jools (en Sven te lijken). En je chaotisch ongestructureerde gezinnetje is blijkbaar toch niet zo nefast. Zie maar naar Jools!
    En inderdaad, na de eerste paar dagen, is het daarna precies of Ellis er al altijd bij hoorde.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *