Te Ruil…

Vandaag kregen we een leuk pakje met de post: een lief kaartje én kadootje voor Ellis haar geboorte. Helemaal uit Nederland, van Judith, mijn oude schoolvriendinnetje.

Een leuk kado (het boek: Cool Baby, De leukste kleding (ver)maak je zelf van Bajah Freeman), maar helaas reeds in het bezit.

Omdat het zonde is, zoek ik een leuke ruildeal. Iemand interesse in dit boek? Ik wil graag ruilen tegen een ander leuk boek of iets zelfgemaakts of leuke kleertjes in maat baby of maat Jools (92 of meer)…. Of nog simpelder: alle opties staan open, doe maar een voorstel!

Wie weet kan jij binnenkort schattige dingen maken, zoals dit mutsje of deze ubercoole booties:

4 comments

  1. Goede oplossing! Zo maak je er wellicht iemand anders nog blij mee!
    Benieuwd wat de ruil opbrengt.

    (En goed gekozen dus, als je het zelf ook al had!)

  2. Hmm! Dat boek staat nog op mijn lijstje. ‘t is nu een beetje te laat om nog na te denken over wat ik kan aanbieden, maar ik zal er vannacht misschien wel over dromen… wordt vervolgd, misschien.

  3. @ Sara: Super mooi die mutjes, maar ik twijfel nog even als dat mag 🙂 Tis maar dat het koudste weer voorbij is (hopelijk toch) en dat mutsen hier niet zo geliefd zijn bij Jools. Maar ik hou je op de hoogte als dat goed is?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *