Tow that could have been…

…vandaag was onze uitgerekende datum. Gelukkig koos ze er zelf voor om een weekje eerder te komen.

Ipv vandaag te bevallen ben ik al helemaal verliefd op dat kleine hummeltje. Waar ik vorige week naar Grey’s Anatomy keek en weeën wegpufte, lagen we nu gezellig samen in de zetel. Ellis op de buik samen lekker aan het genieten van elkaars nabijheid.

Want na één week is het wel duidelijk: i heart Ellis. Ook al doet ze nog niet veel (om niet te zeggen niets), ik weet het nu al: de girl is pretty cool!! Ik ben zo benieuwd om haar karaktertje te ontdekken. Om te zien of ze nu wel of niet op Jools lijkt en om te zien hoe ze zal evolueren.

Om het samen te vatten: ik ben héél blij met dit extra weekje Ellis. T was een rustige week en een oh zo gezellige week. Ik geniet er echt van om met ons vieren samen thuis te zijn. Ook Jools is helemaal in haar nopjes. Het is duidelijk dat ze blij is dat alles weer wat normaler geworden is. Het grote zus zijn blijkt wel vermoeiend te zijn. Ze slaapt tegenwoordig van 19u30 tot een uur of tien, zonder ook maar één keer wakker te worden. En haar middagdutje van twee uur, werd er vandaag zelfs eentje van drie uur. Het zijn dan ook bewogen weken geweest.

Volgende week zal alles weer anders zijn echter. Lief terug aan het werk (hij neemt de rest van zijn vaderschapsverlof verspreid op zodat hij de rest van de maand op vrijdag thuis zal zijn). En ook Jools zal een aantal dagen per week terug naar de creche gaan. Spijtig, want tis eigenlijk écht genieten dezer dagen.

Ellis blijft haar rustige zelve! We maken haar overdag nog steeds zelf wakker om te eten. S nachts laten we haar doen. Gevolg is dat we dus vrij goede nachten hebben. Ze eet haar laatste flesje rond middernacht, dan volgt er dus nog een voeding rond 4u snachts en dan gaan ze door tot een uur of 9 a 10u zelfs….Een groter contrast met Jools kan dus bijna niet. Toen stonden we bijna elke twee uur op. Nu maar hopen dat dit niet van voorbijgaande aard is, want op deze manier is het écht wel zalig zeg!!

Eén week Ellis, dat ziet er ongeveer zo uit:

5 comments

  1. Zalig, dat genieten. Het ziet er mij ook zo’n schatje uit. Krijg zelf helemaal zin in een 2e kindje 😉

    Mijn schoonzus was ook uitgerekend op 24/2, maar haar zoontje laat op zich wachten! En wij wachten mee… geduldig… 🙂

  2. Super dat het allemaal zo vlot en plezant verloopt! 🙂

    En – ik besef dat ik wslk de 45ste ben die zoiets zegt – wat ziet ze er groot uit! Precies een 2 maandertje.

    Maar oh zo ongelofelijk schattig 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *