Kleine update

Merci iedereen voor de massale reacties hier, op Facebook en in mijn mailbox! écht fijn om zo veel medeleven te ervaren 🙂Met ons gaat alles héél goed. Ellis is tot nu toe een SUPER rustige baby, we hebben haar letterlijk nog géén kick weten geven. We moeten zelfs onze wekker zetten om haar te voeden, want zelf vraagt ze er (bijna) nooit om. Eerst maakten we ons wat zorgen, vooral om dat ze last had van heel lage suiker (moet boven de 25 zijn en zij had telkens maar 26). Gevolg daarvan is dat we alweer genoodzaakt zijn om de borstvoeding te ondersteunen met flesjesvoeding. Haar suikergehalte is het enige wat telt, want als ze nog zou zakken kan ze een hypo doen, en dat is zeer gevaarlijk. Uiteraard zijn we er ons van bewust dat alle babies die eerste dagen héél rustig zijn, maar t ziet er toch naar uit dat Ellis, net als haar zus, een hele brave is.

We kijken er héél hard naar uit om naar huis te gaan, maar door de suikertoestanden zal het pas voor morgen zijn ipv vanavond al. Het is tijd om terug in ons eigen ritme te stappen, met Jools dicht bij ons. Jools heeft de laatste dagen een vakantie bij oma en opa gehouden en kwam elke dag op bezoek. Morgen zullen we terug met z’n allen thuis zijn en het zal ons goed doen!

Binnenkort volgt er meer over de bevalling (voor de geïnteresseerden ;-), de eerste ontmoeting tussen Jools en Ellis….

Foto updates van Ellis zullen in de toekomst trouwens hier gebeuren.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *