Paniek!

Waar ik vanmorgen nog super content was met alle fijne voorspellingen op de consultatie (Annemie denkt dat ik zéker nog voor het weekend om is, zal bevallen. En dat maar liefst op uiterst vlotte wijze….Annemie die anders héél voorzichtig is met uitspraken had het over “een vijftal uurtjes”. Toen ik zei: “Vijf uur??? Daar teken ik direct voor.” Antwoordde zij met: “ik haal u pen en papier”…Wat mij doet hopen dat ze toch wel vrij zeker van haar stuk was.

Verder bleek ik ook- excuseer voor de details- al maar liefst 3 “gratis” cms verzameld te hebben met al mijn buikpijntjes de afgelopen dagen!! )

Maar dus, om mijn zin af te maken: Waar ik vanmorgen nog super content was met de goed nieuws show, sloeg die stemming na de middag plots om naar paniek. Ik heb namelijk een “oh my god, this is really happening” aanval….

Plots heb ik het gevoel dat die negen maanden voorbij gevlogen zijn (NOT!) , dat we er veel te weinig bij stil gestaan hebben en dat hier nu “plots” ineens, een vers boeleken in huis zal liggen….En gaan wij dat wel kunnen? En hoe zal Jools reageren? En wat als dat weer een jaar en half duurt eer dat dat doorslaapt en en en…..Arghh!!! Help?

10 comments

  1. Haha Jessie, dat komt vanzelf wel in orde! Binnen enige tijd weet je zelfs niet meer waarom je je daar nu toch zo druk in gemaakt hebt 🙂 Geniet van je laatste rustige momenten met z’n drietjes, en doe dat goed he! 😉

  2. Die paniekreactie is perfect normaal. Was hier ook elke keer zo. Heel dubbel he: aan de ene kant er enorm naar uitkijken, aan de andere kant toch schrik van wat gaat komen.

    Maar geen nood: dat loopt allemaal wel los! Ben ik van overtuigd 🙂 One day at a time 🙂

  3. Wooohooo zo snel plots. Ik kijk kei hard uit naar het goeie nieuws. En voort geval dat je nu aan het puffen zou zijn VEEEEL SUCCES. Ge gaat dat goed doen!
    En met Jools zal alles zichzelf wel uitwijzen, dat grote zus gevoel is sterker dan je denkt. Dikke zoen xxx

  4. Oh Jessie, ik vind het zo spannend! Wie weet is het NU al zover! Als niet: succes binnenkort, zet hem op, ge gaat dat goed doen, zeven centimeter nog maar!

    En daarna, dat komt allemaal goed. Ik ben daar zeker van!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *