39 weken

…en gelukkig voel ik mij al een pak beter dan vorige week. Ik slaap meestal toch een heel aantal uren s nachts en ook met de maag is het meestal beter.

Ik vul mijn dagen met rusten én scrappen. Eindelijk  heb ik nog’s tijd om me bezig te houden met Jools haar eerste fotoboek. Super ontspannend én leuk, want het resultaat is echt mooi, al zeg ik het zelf! Ik geniet ook echt van de rust (en de stilte voor de storm) om zo eens helemaal alleen in huis te zijn.

Verder al heel vaak buikpijn, rugpijn en soms zelf al eens echte weeën (afgelopen maandag zo om de 4 minuten), maar verder niets wat wijst op een écht begin. Straks nog’s naar Annemie, dus hopelijk heeft al dat afzien toch al iets opgeleverd.

Eén ding is duidelijk: het komt dichterbij en daar zijn we zeker niet rouwig om!
Baby 2: we zijn er erg klaar voor en kunnen écht niet wachten om je te ontdekken!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *