Pimp My Crib

Gisteren een hele dag goed bijgeslapen, met als gevolg dat ik ‘ s avonds natuurlijk een mega energie stoot kreeg en de zetel meer dan beu was. Tijd om iets goed te doen: het pimpen van het babybedje dat Jools van de Sint kreeg bijvoorbeeld.

Het moet uiteraard nog geverfd enzo worden, maar ik startte alvast met de bekleding.
Als eerste stond een nieuw hoesje voor de “matras” op de planning. Super easy natuurlijk en na dat half uurtje was de energie nog niet op. Dus, tweede stap: het hemeltje.

Eerst het origineel wat bestudeerd en besloten dat het toch niet zo moeilijk kon zijn. Bij het origineel is er nog een rand in één of ander lelijk stofje in een nog lelijker materiaal, dus die rand heb ik vervangen door biais te gebruiken. Ik moest alweer even nadenken hoe dat weer moest zo’n bies te paard, maar tis mij toch gelukt. Trots dat ik was/ben!! Twee super simpele dingen om te maken, maar toch al een wereld van verschil!

Nog te doen: bedje zelf verven, een dekentje én de baby zelf van een mooiere outfit voorzien.

Voor:

(tijdelijke) Na:

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *