Help!

Nog minder dan 70 dagen te gaan en nog zoveel te doen!
Maar wat mij nog het meeste stress bezorgd is het feit dat er héél af en toe nog wat twijfel opsteekt ivm de naam voor die baby 2.

Dus, net zoals (oa) zij hier doe ik ook een oproep… wie heeft er ideeën?
Een leuke, mooie, coole meisjes babynaam die past bij Jools….

Mocht iemand ons nieuwe inspiratie geven, dan zal die, naast eeuwige dank een leuk kadootje krijgen!
Alle tips welkom dus!

8 comments

 1. Oeh, een cadeautje, ok, daar gaan we…

  Jools & Jill
  Jools & Berber
  Jools & Britt
  Jools & Lola
  Jools & Liv
  Jools & Livia
  Jools & Mirre
  Jools & Rivka
  Jools & Mare
  Jools & Noor
  Jools & Lot
  Jools & Bo
  Jools & Billy
  Jools & Roxy
  Jools & Floor
  Jools & Suri
  Jools & Rosa
  Jools & Lilly
  Jools & Jutta
  Jools & Thirza
  Jools & Leah
  Jools & Nova
  Jools & Isis
  Jools & Lena
  Jools & Goya
  Jools & Ronja
  Jools & Lara
  Jools & Tess
  Jools & Noa

  En dan nu maar hopen dat de volgende bij ons een jongetje is, want ik heb al mijn meisjesnamen al prijsgegeven! (Daarom heb ik er ook een paar tussengezet die ik absoluut niet zou kiezen, kwestie van niet teveel weg te geven he!)
  Succes met kiezen!

 2. Lenne (vind ik iets vrouwelijker dan Lennie)
  Billie (omdat ik dat mooier vind staan dan Billy)
  Renée (omdat ik dat gewoon echt stoer vind voor een meisje)
  Yane
  Zenna of Senna
  Marthe
  Jade
  Mila

 3. Ik vind Alex voor een meisje ook heel stoer en als ik er eentje moest kiezen uit de voorgaande lijstjes dan zou Jules mijn absolute favo zijn. Ook al omdat ik Jools & Jules net een kinderboeken titel vind :)Alvast alle goeds voor jullie gezin in het nieuwe jaar en dat het allemaal maar goed mag verlopen!

 4. @ hmz… Ik weet niet hoe jullie Jools uitspreken, maar bij ons is dat dus hetzelfde als Jules (op z’n Engels), dus “Joels”. En twee kinders met dezelfde naam, dat vind zelfs ik een beetje TE 😉 Wij schrijven het gewoon Jools omdat iedereen anders bij het krijgen van het kaartje zou denken dat het om een jongen ging….

  Maar aan iedereen bedankt voor de suggesties!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *