Lekker nostalgisch

Sinds gisteren hebben wij eindelijk onze LP speler geïnstalleerd.
En daarop komt dan (van mijn kant toch) vooral jeugdnostalgie te liggen: Stekelbees (!!!!) en Kinderen voor Kinderen enzo! Super leuk en het blijft mij altijd verbazen hoe ik die liedjes, ook al heb ik ze 15 jaar niet meer gehoord, gewoon van begin tot einde kan meebrullen.

En Jools? Die vindt het gelukkig ook heel leuk allemaal!!

Gezellig hoor: winter, koud en regen. En wij binnen naar LP-tjes luisteren! Ik denk dat ik mijn winter survival methode gevonden heb!

2 comments

  1. Sinterklaas heeft hier de CD-box van 3O jaar kinderen voor kinderen gebracht, 30 CD’s. Al valt het wel op dat mama vooral die eerste CD’s opzet, want die liedjes ken ik ­čś«

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *