SOS Jools

Er is iets raars aan de hand hier. Jools, de eeuwige waterrat, die zelfs al wild enthousiast wordt als ze gewoon haar badje ziet, is plots soms (niet altijd) hysterisch al we haar er in willen zetten.

Heel raar, want luttele seconden eerder is ze dus wild enthousiast en zeer blij als we het badje boven halen en het vullen. Tijdens het vullen staat zij dan aan de rand en gooit ze al haar speelgoed er in. Alles goed dus, tot we haar er in willen zetten: DRAMA. Mét hoofdletters.

Ze is ontroostbaar en echt hysterisch…. Ze had het eerst twee keer, dan ging het een paar keer goed en dan weer’s dat het niet ging, dan weer een keertje zonder problemen, en nu vandaag weer wel.

Raar dus, vind ik….tenzij jullie een clue hebben what this is about?
Het enige wat ik in het begin dacht was dat het door haar billetjes uitslag kwam en dat het misschien pikte? Maar vandaag zien de billetjes er perfect gezond uit, dus het lijkt mij toch weinig waarschijnlijk dat het dat is?

3 comments

  1. Mijn eerste gedacht is toch dat het met de billetjes te maken heeft. Waarschijnlijk heeft het even pijn gedaan aan de billetjes toen ze rood waren. Maar ook al zijn ze nu genezen, ze associeert waarschijnlijk nu het badje met pijn.
    Wij hebben dat hier ook eens voor gehad met iets, maar ik ben mijn hersenen aan het pijnigen wat het precies was, maar ik weet het bijgod niet meer… Zwangerschapsdementie waarschijnlijk 😉

  2. Ik heb ooit eens geleerd dat kindjes rond een bepaalde leeftijd schrik hebben om met het badwater mee weggespoeld te worden… Misschien heeft ze daar wat last van?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *