The end is near

…afin, niet echt, maar toch al een héél klein beetje.

Vandaag las ik namelijk dit in de wekelijkse zwangerschapsnieuwsbrief:

Volgende week ben je al aan het eind van de 6de maand in je zwangerschap. Een bezoekje aan de verloskundige is geen overbodige luxe. Het is immers tijd om van de maandelijkse naar een driewekelijkse controle over te schakelen. En misschien kan je het moeilijk geloven, maar moest je baby nu geboren worden, heeft hij al een redelijke kans om te overleven.

En eerlijk gezegd: ik schrok daar nogal van. Enerzijds omdat ik dat dus écht niet kan bijhouden hoe ver ik nu eigenlijk wel. Tis te zeggen: wel in weken, maar die omrekening naar hoeveel maand dat dan is, dat loopt wel eens mis. Want tis niet omdat ge 16 weken zijt dat dat dan 4 maand bijvoorbeeld….

Dus ben ik blij met die nieuwsbrieven, ook al zeggen ze vaak totaal andere dingen dan elkaar….Ik kies er gewoon mijn waarheid uit. De dingen die ik graag hoor onthou ik dan. En na het lezen van deze brief is dat dus, kort samengevat: the end is near! Aftellen maar 😉

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *