Namen enzo

Of we al een naam hebben enzo? Die vraag krijg ik nogal dikwijls tegenwoordig.
Helaas met ik het antwoord schuldig blijven. Tis te zeggen: er is er wel één die we beiden zien zitten. Maar tis nog niet helemaal met volle 100% overtuiging. Hij deed nog een voorstel (één die ik ook wel ok vond) en ik deed nog een voorstel (een die hij niet zag zitten)…en that’s it…

Ook bij Jools is er eigenlijk nooit een andere naam in het spel geweest. Ik schrik altijd als andere mensen spreken over “namenlijstjes samenleggen” en “kijken of er iets gemeenschappelijks tussenzit”….Wij doen dat hier namelijk niet, lijstjes enzo. Wij hebben ook bijster weinig namen die we écht overwegen. Moeilijk vind ik dat eigenlijk….En zo zeker bij een tweede, want het moet toch een beetje mooi klinken bij de eerste naam vind ik…

Gelukkig nog even tijd….Hoop ik toch. Zo net op het baby forum gelezen over een januari mama die plots al bevallen is… Hé?! *slik* Het kan soms snel gaan zeg.

Misschien toch maar eens in gang schieten met alles. Want ver staan we nog niet.
We weten ongeveer hoe het kaartje er moet gaan uitzien, maar zijn nog niet begonnen aan het ontwerp (Net zoals bij Jools gaat lief het kaartje zelf maken), over doopsuiker hebben we het in de verste verte nog niet gehad. We weten al welke ruimte de babykamer zal worden. Maar voorlopig is dat nog de kamer die we gebruiken als verbouwkamer (as in: de kamer waar alle rommel, gereedschap en afval van de badkamerverbouwing ligt). Best nog wel wat werk dus.

Wie een ontzettend geïnspireerd moment heeft en dé perfecte naam voor baby 2 te binnenschiet….Feel free to share hé… Want ik denk niet dat ze op het stadhuis “baby 2” gaan aanvaarden als naam.

4 comments

  1. Ik schrik daar ook altijd van, van die lijstjes. Heb ik ook niet. ‘k Hou mijn hart al vast voor een nummertje 2 want mijn ene naam is nu al opgebruikt voor nummertje 1 😀

    Suggesties vind ik moeilijk, Jools is een supernaam maar ik kan jullie smaak niet inschatten daaraan 😉

  2. Namen zoeken is echt niet gemakkelijk!! Wij waren ‘t snel eens over een meisjesnaam maar voor de jongensnaam zijn we er nog steeds niet uit, al een geluk dat het een meisje wordt!! Ik ben wel nu al benieuwd naar wat jullie gaan kiezen…

  3. Inderaad, héél moeilijk, wij hadden ook geen lijstjes. Er was maar één meisjesnaam die ik echt mooi vond en die is nu dus al uitgedeeld. Dé jongensnaam hadden we ook, maar die heeft mijn schoonbroer twee weken geleden aan zijn kersverse zoon geschonken. Dus als ik ooit terug zwanger ben, zal het niet simpel zijn om een naam te vinden! Maar wel kei plezant toch he, over zo’n dingen uw hoofd mogen breken! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *