Dag van de Kringloopwinkel

Gisteren was het dag van de kringloopwinkel.
Op zich niet zo heel veel speciaals…behalve dan dat je een drankje of soep aangeboden kreeg en dat de winkel lekker vol stond.

En natuurlijk ook…omdat ik er mijn grote vondst deed: een naaimachien! Voor 28 eurots begot!
Als dat geen koopje is! Zeker met de begeleidende woorden “als ie het niet doet zoals jij vindt dat ie het zou moeten doen, dan mag je hem altijd terug brengen”. Inpakken die handel dus!

Na wat gepruts kreeg ik hem meteen in gang (er zijn maar liefst 10 stappen nodig om de bovendraad te installeren) en hij kreeg meteen een dikke, vette OK! Hij is écht geweldig en er zitten nog een pak accesoires bij.

Gisteren en vandaag dus meteen begonnen aan mijn eerste projectje (eindelijk!): een ledikant dekenhoes! Nog niet in het mooie Vermiljoen stofje, maar in een try-out Ikea stofje! Nog een uurtje werk denk ik, en dan moet ie klaar zijn! SPANNEND!!

Vandaag was het dan ook nog de Winkelstraat. Héél tof en mooi allemaal, maar veel te druk! Vooral leuk omdat we hen tegenkwamen!!

2 comments

  1. Echt wel een fantastische vondst! Ben jaloers! Vond het ook leuk om jullie te zien! Jools is in het echt nog cooler dan op het www. Wordt echt een fantastische zus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *