Baby 2

Vorige week hadden we (op 22 weken) dan ein-de-lijk onze 20 weken echo!
Bij de specialist op Gasthuisberg. Dezelfde trouwens door wie het eigenlijk allemaal begon in deze zwangerschap. Om de één of andere reden ga mij dat eigenlijk zelf wat extra vertrouwen.Wanneer ik haar vertel dat we hier eigenlijk ook dankzij haar liggen, moet ze echt lachen. Héél even is ze gewoon menselijk, en niet die koele, steeds terzake zijnde, arts.

Omdat we een tijd geleden beslist hadden de punctie toch maar niet te doen, kregen we nu een extra uitgebreide echo. Letterlijk elke centimeter, elk orgaan, elk lichaamsdeel werd uitvoerig bestudeerd. We kregen als het ware een hele rondleiding rond/in/langs onze baby. Best wel raar eigenlijk!

Gelukkig bleek alles perfect in orde. Zoals de dokter zelf zei: “Ik heb gelet op alle kleine tekentjes…en ik heb er geen enkel gevonden”. Kon niet beter dus!

En na de half uur durende rondleiding, kon ze ons dan ook nog’s met zekerheid het geslacht van baby 2 vertellen. Vreugde alom dus!

En mooi dat ze is, dat moet ik er niet bij zeggen natuurlijk:

9 comments

  1. Hiephiephoera! Lang leve de meisjes, want meisjes zijn cool! En in mijn omgeving worden er meer jongens dan meisjes geboren, vandaar het gesupporter.

  2. Ziet er ook een schatje uit… maar op 2de foto kijkt ze wel erg serieus. Van wie zou ze dat hebben? We zijn echt benieuwd hoe ze zal zijn!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *