Niet goed…

Soms het ge sjance….soms ook écht niet…

Als ge de deur open doet en de CM thuiszorg babysit maakt haar introductie met volgende zinnen:

– “Ik ga héél erg mijn best doen om je dochter goed te verzorgen vandaag, maar ik kan natuurlijk niets beloven…Een ongelukje is namelijk snel gebeurd” Met doodserieus gezicht en zonder enig teken van “grapje”

En ook:
– “Normaal doe ik dit niet zo vaak eigenlijk. Ze vragen mij alleen als er écht niemand anders meer kan”

Tjach, dan weet ge dat ge deze keer duidelijk niet zoveel sjance hebt….

4 comments

  1. Gelukkig was Sven ook nog thuis…Ik ben dan maar rap vertrokken en hem de uitleg laten doen (anders was ik nooit vertrokken) en ben ook veel vroeger gestopt met werken..Twas precies nog wel meegevallen, maar écht gerust was ik toch niet zulle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *