Nog 154 dagen…

ofte: 18 done, 22 te gaan…
Maar ik vind dat eigenlijk gans niet veel klinken.Vooral omdat ik mij van de vorige keer nog goed herinner hoe snel het ging vanaf 20 weken en nog sneller vanaf 100 dagen te gaan…

Erg vind ik dat niet, want, nog meer dan vorige keer ben ik eigenlijk héél nieuwsgierig. Ik kan mij écht niet voorstellen hoe een andere baby van ons er uit zou kunnen zien…

18 weken dus en deze week kwam ik s avonds thuis en besefte ik plots dat ik mij een hele godganse dag…NORMAAL had gevoeld. Hey, dat was lang geleden! Morgen is het vrijdag en dan is het de eerste keer dat ik langer dan een week (namelijk een week en twee dagen!!) kotsvrij ben geweest! Hoera!

Verder is het nu uitkijken naar de 20 (al zal het eerder 21) weken echo! Hopelijk kunnen we dan met 100% zekerheid het geslacht weten. Vorige keer had de vroedvrouw wel een vermoeden, maar niets was zeker….Dus ga ik er maar vanuit dat we het nog niet weten, want als het dan ineens toch nog veranderd is dat ook maar raar hé.

Verder moeten we nog alles doen: een tweede kamertje maken, over een kaartje en een naam nadenken en een lijstje aanleggen (jipie!) en iets van doopsuiker toestanden verzinnen. Tzal nog een moeilijke bevalling worden: een jongensnaam heb ik al (één die hij haat!) en een meisjesnaam denken we al te hebben, al komt er toch regelmatig wat twijfel opzetten…. Maar ach, nog 154 dagen, dat moet lukken hé!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *