Amsterdam!

Volgende week is het zo ver: dan laat ik man én kind maar liefst 3 volle dagen achter in ruil voor een (hopelijk) zalig weekendje Amsterdam met vriendin!!! Ik kan amper uitleggen hoe hard ik daar naar uit zie.

Want écht: i love Amsterdam hé! En hoe lang ik nu al weer eens terug wil gaan, dat is gewoon niet te tellen. Ook weekendjes weg met vriendinnen komen er tegenwoordig véél te weinig van, dus bij deze heb ik héél wat in te halen. Op het programma: chillen, lekker eten en ontbijten, de banden aanhalen met my very good friend Mister VISA (shoppen!!!!), bijpraten, terraskes doen,….

Natuurlijk zit er tussen al dat gechill ook nog wat ruimte om eens iets te bezoeken of doen….Alle tips zijn dus welkom! Wat was voor jullie écht de moeite? Of wat helemaal niet? Leuke buurten, lekkere restaurants, toffe musea,…..

Op het programma staan al zéker: de Kitsch Kitchen winkel, De bijenkort, Albert Heijn (duh!!) ,….
Er kunnen dus nog héél wat shop tips, maar vooral ook culturelere tips bij!

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *