These are rock hard times

Lieve baby 2,

Ook al ben je eigenlijk nog héél klein, ik zou je toch al een enorme gunst willen vragen.
Je bent nog klein en mini, maar toch bezorg je ons al héél veel kopzorgen en slapeloze nachten.

Een paar dagen geleden kregen we namelijk nogal verontrustend nieuws over jou.
één telefoontje, enkele zinnen en een stomme kansberekening zetten onze wereld op zijn kop. Plots leek alles on hold te staan en is er alleen nog plaats voor tranen, ongerustheid en angst. En nu? Nu moeten we wachten. Wachten en proberen niet al te ongerust te zijn. Maar hier komt dus de gunst en ik hoop dat je goed luistert:

Blijf nog even bij ons, wil je? Hang in there en blijf gewoon nog enkele maanden zitten. Laat je niet schrikken of wegjagen door die enge naald die dicht bij jou, in je veilige nestje zal komen. Doe gewoon een dutje en hou je een paar dagen kalm. Daar zou je mij al een gigantisch plezier mee doen, weet je? En voor wat er na komt….dat zien we dan wel weer….daar proberen we nu nog niet te veel aan te denken. Mijn eerste bezorgdheid is dat je gewoon lekker blijft zitten waar je zit. En dat we daarna, na een dag of vier, hopelijk een geruststellend telefoontje zullen krijgen. Ik duim en hoop en bid alvast….

Hopelijk zijn we snel een maandje verder.

je mams, voor wie jij er al écht bij hoort, ook al ben je nog zo pril.

16 comments

 1. Ach nee toch 🙁
  Hou in het achterhoofd: het is kansberekening hé Jessie, ik hoor zoooo vaak dat het achteraf perfect in orde blijkt! Al heb je daar nu natuurlijk niets aan… Ik duim gewoon mee dat alles zo goed mogelijk verloopt, de procedure én de uitslag, en dat je snel weer gewoon rustig kan en mag genieten van je kleine baby 2!

  *duimt zich werkelijk een ongeluk*

 2. Ik duim heel hard voor een goede afloop,en aangezien ik vwp heb gewerkt kan ik zeggen dat zelfs hele slechte kansberekeningen in 95% van de gevallen ok zijn. Sterkte!!

 3. pfieuw, wat een opdoffer! Hopelijk draait het allemaal goed uit. Ik duim héél hard mee in elk geval. Komaan baby’tje!!! Komaan Jessie!!!

 4. Dankjewel allemaal. Ook voor de super lieve emailtjes…. Probeer het ondertussen allemaal wat positief en hoopvol in te zien, maar het wachten duurt me zo lang…. Wou dat we al een maandje verder waren, want alles lijkt nu écht on hold te staan.

 5. Hoi Jessie,
  blijven positief denken… en vooral na de punctie zoveel mogelijk rusten en niks doen! Ik heb het ook moeten laten doen en alles bleek in orde te zijn (na een veel te lange week wachten op het resultaat).

 6. Hoe gaat het nu met jullie? Ik heb al vaak aan je gedacht, wanneer weet je meer? Ik hoop in ieder geval mee op het beste.
  Hang in there kleintje!! Ik hoop hier snel een mooie foto van jou te zien. Lieve zoen xxx

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *