Terug!

Van een weekje weggeweest.
Een zalig weekje zee, met twee dagjes Gent ertussen.

Dingen die we deze week geleerd hebben:
– naar de zee gaan met een klein kind is super tof. Jools vond het strand, het zand, de speeltuin, de zee, de spelende kindjes, het dagelijks gaan wandelen….super tof!
– aan zee is het altijd beter weer dan dat het ergens anders is
– Jools is toch echt wel een super tof, makkelijk, braaf en happy kindje. Ge kunt er écht mee buiten komen 😉
– Twee dagen naar Gent gaan en in een B&B slapen is zalig
Cantina Mexicana in Gent is werkelijk waar het ALLERSlechtste restaurant waar ik ooit al gegeten heb. Nooit gedacht dat ik ooit Mexicaans niet lekker zou vinden. Vraag uw 16- jarige nicht die nog nooit van haar leven gekookt heeft en ze zal u een lekkerdere schotel voorschotelen dan daar.  Ik kon het gewoonweg NIET geloven…u weze dus gewaarschuwd, do not go there!
– B&B Verne Dreaming is de allermooiste, tofste b&b Ever denk ik! SUPER mooie kamers, echt een droom decor, een super lekker ontbijt, een fantastisch bad en super hippe douche, een zalig groot en lekker bed….Het kon gewoon niet beter zijn! één ding is zeker: hier gaan we nog’s naar toe gaan, maar dan zonder drukke agenda vol plannen! Kijk en droom (en vooral: boek dat avondje weg!)
– Getuige zijn op een huwelijk is kei tof!
– Zwangerschapsmisselijkheid verdwijnt ook deze keer weer stillekesaan vanaf een week of 11.
– Een internetloze week is lang, maar ook wel eens fijn!
– Drie weken samen met Jools zijn geweldig, snel voorbij en zeker voor herhaling vatbaar. Jools is ook belachelijk hard geëvolueerd in deze laatste weken. Is het de leeftijd, de quality time of gewoon omdat we haar nu dagelijks bezig zien? Geen idee, maar ze kan plots zoveel meer.

Overmorgen back to work. En ook nog even een nekplooi gaan meten. Hopelijk goed nieuws op maandag dus!

7 comments

  1. Fijn dat het zo goed is meegevallen! Ik vind dat een internetloze week ook zoveel deugd doet. Kan daar heel erg van genieten 🙂

    Veel plezier bij je back to work en ik duim mee voor alleen maar goed nieuws!

  2. Weekendjes en weekjes weg zijn super. Kocht vorige week “Kidsproof weekendjes weg in Nederland, België en Duitsland”. Man, man, ik zou die plekjes één voor één willen afgaan, als het maar kon.
    Een fijne back to work & goeie resultaten bij de gyn!

  3. @ Saar: maar écht toch hé ??!!!! ik was gewoon in shock?! Denk écht niet dat ik ooit zoiets crappy voorgeschoteld kreeg op restaurant….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *