The girl likes berries…

Klik

…Da’s wel duidelijk!

Maar wat ik dus super schattig vind is het feit dat haar tweede “echte woord”: “Dank u” is. Ze zegt het echt constant. In dit filmpje niet altijd even duidelijk (she’s eating! That’s more important than anything!), maar voor wie het 2min11 volhoudt hoort écht duidelijk hoe goed ze het soms al zegt. En zeg nu zelf: super cute toch????!!

P.S: neen, ze heeft geen tattoo op haar arm…Ze moest vandaag nog’s bloed laten trekken in t UZ en omdat ze zo verontwaardigd hard begon te brullen op het moment dat ze de naald er uit haalden, kreeg ze een zelfgemaakte Bumba plakker op haar arm. Stoer, toch?

 

8 comments

  1. Zelfs zo een klein besje eet ze met zoveel smaak op! En nu is het soms echt heel duidelijk die dank u!! Was al een paar weken dat die klank er echt in zat, maar nu is het echt dank u! Wat een beleefd kind toch hé!

  2. Ik heb nog nooit een kindje zo schattig en met zoveel smaak zien eten! Dus het was helemààl niet moeilijk om te wachten tot de 2min11. 🙂
    KEI flink Jools!!

  3. Haar ‘dank u’ is inderdaad übercute!

    Ook schattig hoe ze in begin doodserieus nieuwe besjes eist met dat uitgestoken handje 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *