Random update

Et voila. Het zit er op! Mijn eerste twee dagen terug….En ik moet zeggen, twas eigenlijk écht wel tof. Het enige rare was dat het helemaal niet raar was om terug te zijn. Echt vreemd hoe je na bijna 4 jaar, 4 andere jobs, het kopen van een huis én een baby zomaar weer de draad kan oppikken.  De eerste twee dagen vlogen alvast voorbij. Benieuwd wat de komende dagen en weken geven en dan zien we weer verder.  De regeling is nu dat ik er een kleine maand zal werken. Daarna neem ik 3 weken vakantie en dan zien we wat de toekomst brengen.

Met Jools gaat alles ook goed. Net wanneer je denkt dat het niet meer schattiger kan, besluit ze dierengeluiden na te bootsen!!! “Wraaaauuwww” roept ze dan héél luid en breed lachend (leeuw dus!) en volgens mij zei ze vanmorgen “aap”, toen we in het dierenboekje aan het bladeren waren. The girl rules, dat is duidelijk!

Ze stapt nu écht super goed aan onze handen, ze kruipt nog steeds overal op, onder en tussen en is super vrolijk. Ik blijf geweldig hard uitkijken naar haar eerste verjaardagsfeestje én naar onze vakantie samen! Het enige wat nu nog wat beter mag meewerken is het saaie, onvoorspelbare weer.

1 comment

  1. En het mooie weer is in aantocht! Geniet er van moet ik niet zeggen, want het is wel duidelijk dat jullie dat volop doen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *