The end of an era…

…of toch zeker voor even.

Maandag had ik mijn (voorlopig?) laatste VRT dag. Na een hectische periode én een helse pre-verkiezingsweek genoot ik net van twee vrije dagen thuis met Jools! In de zomer ligt alles wat stil op de nieuwsdienst en dus is er voorlopig geen werk voor mij…. Dus nam ik een beslissing: i ‘m going back to my roots! Ik (her)begin namelijk bij VT4…of toch minstens voor een maandje. Daarna neem ik drie weken verlof en dan zien we wel weer wat de toekomst brengt hé. Terug naar VRT of blijven bij VT4…only time can tell.

Het is zéér spannend en raar allemaal en ik ben héél benieuwd wat morgen zal brengen. Ik word echt in de tijd terug gekatapulteerd. Ik ging er ondertussen bijna vier jaar geleden weg, maar al mijn collega’s (en vrienden) van toen zijn er wel nog! Zij en een hoop nieuw volk natuurlijk.

Benieuwd dus hoe dat zal zijn: pas ik er nog bij? Kan ik het werk nog?…. Allemaal vragen die door mijn hoofd spoken. Natuurlijk zal het niet helemaal hetzelfde zijn, want ook ik ben niet meer dezelfde. Ik zal geen dagen van 18 uur meer werken en ook mijn weekends (Jools time!) zijn heilig geworden. Daarom zal ik de veilige baken op kantoor zijn terwijl al de andere gaan draaien. Terwijl zij spannende dingen meemaken zal ik er voor zorgen dat ook op kantoor alles opgevolgd wordt en in goede banen geleid wordt.

Wish me luck dus!!

6 comments

  1. Ah ok, maar nu begrijp ik uw berichtjes op FB. Ik vrees dat ik wat achterstand had in het bijlezen van enkele blogs 🙂 Succes met je nieuwe (oude) job!

  2. Ah ok, maar nu begrijp ik uw berichtjes op FB. Ik vrees dat ik wat achterstand had in het bijlezen van enkele blogs 🙂 Succes met je nieuwe (oude) job!

  3. Hoezo, alweer weg? En we zijn nog niet eens samen een koffie gaan drinken onder te toren 😉
    Veel succes daar en misschien tot de volgende keer als je in mijn bureau staat. En dan ga ik wél iets zeggen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *