Nina Zoekt…

Voor de rubriek Ex-files in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws zijn we op zoek naar ex-partners. Twee mensen die ooit een relatie hadden, maar die voor de één of andere reden uit elkaar gingen.

De bedoeling is uiteraard niet om slechte dingen over elkaar te zeggen. Wél willen we graag weten hoe jullie elkaar leerden kennen, hoe de relatie was en waar het fout liep. Onze journalist en fotograaf nemen contact met je op en komen bij je langs voor een kort interview. De fotograaf neemt enkele leuke foto’s en enkele weken later kan je jezelf bewonderen in Nina.
Lijkt dit een leuke ervaring én heb je een ex waar je nog contact mee hebt? Mail dan snel (Jessie@www.be) en misschien worden jullie uitgekozen om samen jullie verhaal doen. Het interview en de foto’s nemen maar een uurtje in beslag en in ruil krijg je enkele leuke foto’s én een tof artikel in Nina.
Ken je misschien iemand anders die in aanmerking zou komen, mail onze oproep dan gerust door. Iedereen is welkom!
Een voorbeeld zie je hier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *