We heart stockverkoop!!!

Vandaag deed de super hippe kids lifestyle store Family Affair een stockverkoop. Véél kleding en spullen die weg moesten aan dump prijzen wegens stopzetting assortiment!

We like the sound of that! Aangezien we toch vroeg op waren gingen we al lekker vroeg een kijkje nemen! Gelukkig maar!!! Der was een massa volk en gelukkig waren wij er nét iets eerder!!

Het doel was eigenlijk gemakkelijke broekjes te vinden, maar da’s niet zo goed gelukt. Toch ben ik super blij met mijn buit.

De buit:

een Koeka beach rokje, een tetra handdoek met kap, Ida-t tshirt en super tof flamingo rokje, babeurre, katvig en nog een ander merk tshirt én een schattig lief kleedje en legging.
En Serieus?! Hoe cool is deze tshirt??!!!
En dan!! Het allercoolste: deze golf(?)bal!! Ik was er al jaren geleden verliefd op geworden. Droomde er al lang van om hem in huis te hebben en nu is het zo ver. Hij was te koop!!! Voor weinig geld!!!! Op foto zegt het niet echt héél veel, maar ik vind hem geweldig cool en ga hem ofwel gebruiken om speelgoed in op te bergen of voor dekentjes in te bewaren of later misschien als verkleedkleer-koffer ofzo…

2 comments

  1. ja ja een superbuit!! Dat shirtje met de pinguins is prachtig. Maar ik ben benieuwd om jools is wat meer in rokjes en kleedjes te zien!! maar ze zal weer mooi zijn!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *