It’s Coming!

…neen, geen baby. En neen, de zomer helaas ook al helemaal niet. Maar wél: ons gras!
Een paar dagen geleden zeiden we het plots tegen elkaar. “Ligt dat nu aan mij of zie jij ook een groene schijn?”. Nader onderzoek bevestigde ons vermoeden. Twee weken na het zaaien (en al onze noeste arbeid) spotten we het allereerste gras! Hoera!

Zo zag het er een paar dagen geleden uit:

Na al dat twijfelen over grasmatten of zaaien, ben ik dus eigenlijk vrij tevreden over onze keuze. Het voorbereidende werk is hetzelfde. Zaaien is goedkoper én véél makkelijker (geen vervoer en gesleur met loodzware matten) en blijkbaar dus ook al vrij snel resultaat. Wat mij betreft een aanrader dus!
En kunnen we dan nu afspreken dat het eindelijk weer wat warmer gaat worden? Alvast bedankt!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *