En we blijven gaan…

Na een hele lange, zware dag werken is de tuin nu eindelijk klaar om te zaaien!
Door een freesmachine dat het net over helft van de werken begaf, moeten we nu eerst nog een klein stuk freesen en dan, dan kunnen we EINDELIJK zaaien! Zaaien en wachten, tot het eerste gras komt piepen!
 

Ik ben er alvast meer dan klaar voor!

En op zo’n zalige dag alleen maar werken, dat gaat natuurlijk ook niet. Dus, behold: onze nieuwen BBQ!

Tis écht een zalig ding! Water in de voet, krantenpapier in de pijp, kolen in de kuip, half uurtje wachten en perfecte BBQ awaits you! Geen geblaas en gewapper en wachten en weet ik veel wat. Just sit back & Relax! Just the way we like it dus!

En zo kan ik direct ook een paar puntjes schrappen van de lijst!  Want op 6 staat: een BBQ kopen en op nr 7 staat véél BBQ-en! En daar zijn we nu dus volop mee begonnen. Gisteren BBQ nr 1, morgen nr2 en volgende week zaterdag nr3! Bring on the summer!

Voor Jools was het alvast haar eerste BBQ en ze vond het super gezellig. Na een hele moeilijke dag (en vooral een helse nacht) kwam ze er rond het BBQ uur eindelijk wat door.

Onze eerste BBQ was alvast alles wat het moest zijn: Chill, gezellig én lekker!

Brood pikken van én spelen met opa!

5 comments

 1. Aha, die bbq klinkt mijn lief als muziek in de oren (we hebben hier al heel wat discussies gehad over het drama van barbecueen en blazen en wapperen en frustraties daarmee, maar ik wil dat zo graag!)
  Wat voor ene is het?

 2. Hahaha, mijn lief staat hier buiten net te blazen en te wapperen :p En hij heeft zich uiteraard ook alweer verbrand, ocharm 😉 Het klinkt dus zeker interessant!

  En gewoon uit interesse, en om ideetje op te doen ;-), wat legt een vegetariër eigenlijk zoal op de BBQ?

 3. Lol! al die wapperende lieven toch hé
  Zal eens te goei nakijken wat voor BBQ het is, maar tis iets van Barbecook maar natuurlijk niet zo’n ding voor op tafel.

  Maar écht, we hebben er nu 2 BBQ’s mee gedaan en wat een ZALIG ding zeg!!! écht een aanrader hoor!!

 4. en Lieve: ik leg hetzelfde als iedereen, alleen de veggie variant hé: veggie braadworst, hamburger,….En meestal eet ik gewoon veel lekkere aardappel- en pastaslaatjes enzo…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *