Hoe zou het zijn met….?

Den hof? Wel, die zag er gisteren, op het einde van een zware werkdag zo uit:

U ziet: een tuin die helemaal omgespit is, waaruit een héél terras aan tegels (en véél andere rommel) uitgegraven is. Er zijn een vijf-tal auto’s vol rommel en tuinafval naar het containterpark gebracht. Het onkruid is bespoten, de tussenschotjes zijn verwijderd…Nog te doen: het padje wegwerken (daar komt ook gras), fresen (?) en zaaien. Wat een werk zeg zo’n tuin!!!
De vakantie? Die zit er helaas op…Het waren eigenlijk twee zalige weken! Vakantie, lekker weer, leuke dingen doen, af en toe een beetje werken (voor het echte werk én voor de bij-jobkes) en genieten van Jools. Zo mogen er nog meer vakanties komen.
De babyastma van Jools? Op dit moment moeten we enkel nog puffen met één productje én ze voelt zich redelijk goed. Ze slaapt zelfs weer helemaal vlotjes door. Benieuwd wat dat geeft als ze na twee weken afwezigheid terug naar de creche gaat morgen….
De strijd tegen de kilo’s? Die is weer volop bezig. Heb me opnieuw gestort op het punten tellen en na een week alweer geweldig veel resultaat! Het is toch zo’n goed systeem…Als je er een beetje tijd voor hebt! Tijdens de werkdagen vind ik het véél moeilijker. Vooral omdat ik zo’n lange dagen werk en dus twee keer per dag op het werk moet eten. Het goede voornemen is er echter om zo veel mogelijk zelf maaltijden te maken en die dan mee te nemen (zo kan ik tenminste weten hoeveel punten er in een maaltijd zitten)
De reisplannen? Die zullen helaas niet voor dit jaar zijn, maar we broeden wel op een ander masterplan! Ik droom alvast weg en hoop dat we dit plannetje écht kunnen doorzetten! It would be SO awesome! Meer hierover later!
De werksituatie? Morgen beginnen we aan de laatste blok van Phara. Op 20 mei is het de laatste uitzending en daarna heerst er dus enkel onzekerheid voor mij. Maar daarover zou ik normaal begin mei meer moeten weten. Spannende dagen dus! Hopelijk komt er een goede oplossing uit de bus voor mij.
That’s all for now!

4 comments

  1. Allemaal leuke dingen, lijkt mij. Ben wel héél benieuwd naar jullie reismasterplan. En begin mei wordt dus voor ons allebei een moment of truth…

  2. Amai die tuin is ook al wat veranderd seg! Naar dat masterplan voor die reis ben ik ook wel heel benieuwd. Ohja heb juist gezien dat jij ook zo’n lijstje à la 101 dingen in 1001 dagen hebt gedaan, ga me daar binnenkort ook eens aanzetten!
    Tine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *