Say my name!

Toen Anna_va een tijd geleden vroeg naar de bijnamen die wij voor onze babies hadden, dacht ik dat wij er niet zo veel hadden voor jou. De laatste tijd merk ik echter dat we toch al een aardige lijst hebben opgebouwd:

– Tallulah (één van onze projectnamen/werktitels die we voor je hadden)
– Julia (meestal als je het aan het uithangen bent)
– Miss Jools
– mijn (h)oestertje
– Julietta
– Joolsie
– spookje
– popje
– (mijn) koekje
– shoeke
– aapje

Tot slot noem ik je soms al lachend:
– Mijn ei dat er écht wou zijn (omdat jouw – spontane- komst zo totaal onmogelijk werd geacht en je toch plots in aankomst bleek te zijn én dan vooral in samenhang met jouw ongelooflijke vrolijkheid en enthousiasme)

Nog mensen die bijnamen hebben?

2 comments

  1. Prot, schetebees, prinses (om het vettige van de eerste twee weg te werken), prutske, liefste, popke, mooiste meid van het land,… Ik kan nog even doorgaan.
    Jullie allerlaatste bijnaam vind ik absoluut de beste 😉

  2. Sus(ke), mam(ac)ita, mie, lieveke, Pia Maria, Pi… zijn de eersten die in mij op komen. Maar ik wissel wel regelmatig af. Sus(ke) gebruik ik het vaakst.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *