oh shitty morning

…Warning: dit is een vettig postje, maar ik heb advice nodig.

Al van in t begin gebruiken wij hier pampers van het Kruidvat. Veel goedkoper en ook kwalitatief in orde voor ons. Maar sinds een paar weken vinden wij Jools elke ochtend terug met een natte pyjama….En sinds kort wordt het nog erger: Jools heeft namelijk al een paar dagen last van diarree, waardoor we elke dag alles moeten verversen: pyjama, beddegoed, matrassenbeschermer, ….ALLES.

Dus, nu is mijn vraag: wie kan welke pampers aanraden voor s nachts? En zijn die dure Pamper pampers dan écht zo veel beter? Of gaat het gewoon om zo’n buitensporig gedrag dat élke pamper de strijd zou verliezen? Wat zijn jullie ervaringen?

8 comments

  1. Wij hebben één keer pampers van de Delhaize gekocht en die leken OK te zijn. Tot we Jitse ook eens aantroffen met een natte pyjama. Dat hebben we tot nog toe nog nooit meegemaakt met Pampers…

  2. Volgens een testing op vrt (Ook getest op mensen of in Volt , ik weet het nie meer)zijn de nachtpampers van pamper niet beter dan die van het kruidvat. Denk dat tegen een serieuze diaré geen enkele pamper echt bestand is…

  3. Hebben zelf altijd de echte pampers gebruikt, maar moet nu eerlijk toegeven dat ik een paar maand geleden eens Aldi pampers & vochtige doekjes in huis haalde en eigenlijk viel dat best mee. Nu gebruiken we overdag vooral de goedkope en pakken we voor ‘s avonds toch nog de echte pampers.

  4. Ik gebruik overdag altijd de Pampers Basic (oranje) en voor ‘s nachts de paarse van Pampers. En ik heb bij Eline nog nooit een lek gehad. Maar nu ik er zo over nadenk doet zij eigenlijk nooit kaka ‘s nachts 🙂

  5. Merci voor de tips. Msch toch maar’s een keer die nachtpampers van Pampers testen….Want zo kan het ook écht niet verder natuurlijk. Ik was mij een breuk (of iets anders wat uitdrukt dat ik héél veel moet wassen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *