Oudercontact

Vandaag werd ik op het oudercontact verwacht in de creche. Een nieuwe “eerste keer” in ons leven als ouder. Stiekem vond ik het eigenlijk best wel spannend.

Niet dat dat nodig was natuurlijk, want Jools kreeg alleen maar lof. Ze vinden haar een super contente baby, altijd vrolijk en gemakkelijk. Motorisch sterk en vooruit en ze past zich goed aan. En als ze dan eens weent of het moeilijk heeft, dan weten ze meteen dat er echt wel iets is en dus kunnen ze haar snel helpen. Ook wij hadden alleen maar lof over de creche en de verzorgers. Het is een plezier om haar daar achter te kunnen laten. We weten dat ze in super goede handen is. Ik ging dus met een goed gevoel naar buiten.

Ik besefte nog maar’s dat we toch wel sjance hebben. Met zo’n vrolijke, makkelijke baby, maar zéker ook met zo’n goede opvang voor haar.

En Jools: goed bezig lieve lieveling!

2 comments

  1. Weet je nog dat je in het begin het niet zag zitten om Jools in de creche te laten! Je ziet dat ze er aan toe was. Wat motoriek betreft trkt ze wel op jou denk ik! Je was ook altijd vooruit op motoriek!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *