Blog Coma

Om het maar toe te geven: het is hier al drukker geweest, i know.

Er zijn echter meerdere redenen voor.
Zoals jullie weten, zijn we hier al gezonder geweest, hier in onze crib.
Is het niet Jools die ziek is (meestal) dan ben ik het wel (soms). Het lijkt wel een heuse estafette.

Het goede nieuws is wel dat Jools eindelijk beter is. Ze is de laatste dagen écht super happy, niet normaal gewoon! Ze lacht van s morgens tot s avonds. Ze speelt weer vollop, ze kruipt weer rond, trekt zich op…Ze is plots helemaal veranderd vind ik. Door al het ziek zijn leek het een hele tijd alsof ze “stil stond”, maar nu maakt ze plots grote sprongen. Ze reageert nu écht heel fel op wat wij doen en zeggen. Ze maakt super veel contact met ons en vindt alles super grappig. Ze schattert het écht uit en doet mijn hart op hol slaan. Seriously, i love that kid! Het enige waar ze nog wat last van heeft, is haar derde tandje dat er zit aan te komen. Maar dat is peanuts vergeleken met wat we net achter de rug hebben.

Maar afin, daar ging het hier niet over.
Een van de andere redenen waarom het hier blogstil is, is het feit dat ik volop werk aan het maken ben van mijn (onzekere) werksituatie.

Ik gooi lijnen uit, neem initiatief, hou mijn ogen en oren open en network er op los. Het goede nieuws daar is dat er dus meerdere opties zijn, het slechte nieuws is dat er nog niets zeker is. één ding ligt wel vast: ik heb gisteren een losse research opdracht aangenomen voor een  Canvas documentaire. Gewoon iets voor nu, wat ik naast mijn huidige werk ga doen. Hierover lees je ongetwijfeld meer binnenkort, want het zal niet simpel zijn, zoveel is al duidelijk. Gelukkig hou ik wel van een Mission Impossible zo nu en dan. Hopelijk kan ik hem ook nu weer tot een goed einde brengen.

En dan zijn er nog de weekends die tegenwoordig uitpuilen van de activiteiten. Fijn, daar niet van, maar de weken vliegen gewoon voorbij. En voor je het weet is het al de dertiende van de maand en zit je nog maar aan je derde berichtje op je blog. Niet goed dus….

Dus: onze welgemeende excuses, maar we’ll be back en we hopen van u hetzelfde!

4 comments

  1. hehe, kdenk dat het precies overal wat algemene blogstilte is! Twordt tijd dat het lente is hé 🙂 Ik dacht trouwens echt dat je een andere reden ging komen vertellen 😉

  2. Troost u, het kan nòg erger. Mijn laatste postje dateert van 26 februari… Ik denk idd dat het vrij algemeen is, want ik vind het precies overal een beetje stiller, niet?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *