Afwezig wegens ziekte

Jools sloot gisteren haar 6e dag met koorts af. Niet goed dus.

Onze dagen bestaan op dit moment vooral uit: aerosollen, sussen, in de zetel liggen met 9 kilo baby in onze armen, ongerust zijn, zeer slecht slapen en meer van dat. Weinig spannends om over te bloggen dus.

Gelukkig gaat het sinds gisteren al wat beter: de koorts was lager en soms zelfs weg én ze had twee momentjes waarop ze zelfs weer even blij was en speelde. Hopelijk is de strijd dus gestreden en gaat het vanaf nu weer wat beter!

16 comments

 1. Veel beterschap gewenst aan de kleine Jools. 6 dagen ziek zijn is niet fijn! Hopelijk is het tij dan toch echt aan ‘t keren nu en kan ze straks van het eerste lentezonnetje genieten.

 2. och, zo zielig.Gelukkig is Jools sterk en zal ze al die infecties wel overwinnen en krijgt ze er een goeie weerstand van. En de mama en papa komen er ook wel weer door na al die rusteloze en slapeloze nachten. Hoop dat ze weer vlug helemaal genezen is onze kleine Jools!

 3. Maar Jools toch, het houdt echt niet op precies. Moeilijk he als je je kind ziet afzien, ook al is het maar een beetje…

  Ik hoop echt dat ze er heel snel door is en dat het nu echt de laatste microobjes waren in haar lijfje!!
  En dat jullie ook weer wat kunnen recupereren.

 4. Go, go Jools. Geef die vieze beesten een goei linkse, een goei rechtse en om af te sluiten een ferme uppercut. En wat goede nachtrust voor uw ouders als het even kan.
  Hopelijk ben je snel beter…

 5. Wist je trouwens dat hoe harder ze huilen, hoe meer ze van die aerosol binnenpakken? Klinkt hartverscheurend, maar ze inhaleren heel erg diep als ze huilen en dat “helpt” 🙂 🙁
  Allez, courage, nog efkes op de tanden bijten…

 6. Ocharme! Ik hoop dat ‘t ondertussen nóg wat beter gaat en dat kleine Jools gauw weer haar vrolijke zelf is!

  ‘n Mens zou ‘t leed van zo’n klein dutske toch meteen willen overpakken hé.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *