Vechten in Lille = cool

Vorig weekend, toen we in Lille waren, bleek er weer zo’n Designer For H&M dag te zijn.

Zaterdag vanaf 10u ging de winkel open en kon je een beperkt (maar zeer gegeerd) aantal designerstuks kopen van Sonia Rykiel. Geen idee wie dat in godsnaam is, maar dat zal dan wel weer aan mij liggen.
In ieder geval: wij waren toch in de buurt, dus we dachten: laat ons eens kijken hoe dat er aan toe gaat zo’n designer for H&M verkoop. Ik kende dat tot nu alleen vanuit de gazet. Foto’s en verhalen over uren kamperen voor de winkel, binnenstormen, vechten en buit binnen.
Dus om 9u50 gingen we eens kijken. En wat bleek? Alles wat ge u voorstelt bij zo een cliché “vrouwen doen solden” beeld zijn waar. Vechten, lopen, duwen, trekken, ruzie maken, wanhopig zijn…All true.
En wij? Wij deden mee, gewoon voor de lol! En tof dat dat was!!!
Meer nog: we hadden zelfs een heuse buit (twee stuks voor mijn vriendin én een designer outfit voor Jools…Voor als ze 5 jaar is, want ja, ge grijpt wat ge kunt hé….tis niet dat ge kunt kiezen welke maat ge hebt ofzo) 🙂
Voor wie er zich niets bij kan voorstellen:
De meesten schuiven uren op voorhand al aan, stormen dan binnen, pakken wat ze maar kunnen (bijv 6 dezelfde kledingstuks van één rek) om dan als een bezetene te beginnen ruilen en passen. De meesten wurmen zich in dingen die ofwel véél te klein zijn of dingen die hun voor gene meter staan. Maar dat doet er allemaal niet toe. Het is dan wel ne meter Sonia Rykiel, that’s what matters. Zijde mee? Binnen ongeveer 1min 30sec is de hele H&M een totaal rampgebied. Haïti post aardbeving is er niets mee.

Voor wie het nog niet snapt:

Onze buit!
Dus, binnen een jaar of vijf loopt Jools er zo bij (kindje rechts, maar dan nog mooier natuurlijk)

6 comments

  1. dat is ook écht om gek te worden…Tenzij je, zoals ons, écht voor de lol gaat! En ja, na al dat gedoe wouden we toch ook iets meenemen hé 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *