The big 3

It’s coming closer.
Binnen drie maand word ik gewoonweg 30.
Drie.Nul

SLIK

Met al het zwanger worden en zijn, huizen zoeken en kopen, verbouwen en inrichten, thuis blijven en terug gaan werken… heb ik helemaal niet gedacht aan alles wat ik nog moet doen alvorens die datum. Want zo’n lijstje moet je toch écht wel gemaakt en uitgevoerd hebben hé.

Dus nu heb ik nog drie luttele maandjes te gaan. Véél wilde dromen heb ik eigenlijk niet meer. En veel is eigenlijk gewoon al gebeurd. Ik heb een bangelijke reis van 3 maanden gemaakt helemaal alleen naar het verre Australië, ik woon ergens waar ik graag woon en ik ben zelfs redelijk tijdig van t straat geraakt. 🙂
Vorig jaar ging zelfs mijn levensdroom in vervulling: ik kreeg een kind. Zoals vele meisjes hun leven lang dromen over trouwen en bruidsjurken en i do, droomde ik al heel mijn leven over babies en kinderen.
Het trouwen- en bruidsgen ontbreekt helemaal bij mij (het zegt mij echt niets, meer nog, ik word al misselijk bij het gedacht alleen), maar dat baby gen zat er dan wel vijfdubbel in.

Dus bij deze een oproep: wat moet ik volgens u zéker nog doen alvorens ik officieel oud word?
Bij mij staat er maar één ding op de agenda en dat is het eeuwige gevecht tegen de kilo’s winnen! En verder wil ik nog héél veel reizen maken, maar dat zal niet meer voor de big 30 zijn.

3 comments

  1. Oud? OUD? Merci eh :p
    Geloof mij, ge voelt dat niet ze, 30 worden en zijn. Integendeel, dat voelt wel ok!

    Wat je nog kan doen? Een lijstje maken van wat je wil doen tegen dat je 40 bent, anders zal het na je 30ste verjaardag behoorlijk saai worden 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *