We’re Back!

…Alive & Kicking!! Oh ja!!!  De laatste maand was, hoe zal ik het deftig zeggen, wel euhm, niet meteen mijn favoriete. Het was effe een kwestie van gewoon overleven. Overleven en niets meer.


De combinatie back to work (lange werkdagen) met een zieke en dus niet slapende Jools was redelijk moordend. Even ging ik mee ten onder in de vorm van een keel- en daarna ook nog een ooronsteking. Solidair zijn met het kind noemen ze dat.

Gelukkig bracht doktersbezoek nr 3 raad (en vooral: juiste medicatie) en vanaf dan ging het stijl omhoog met dochter’s gezondheid en dus ook onze nachtrust. Hip  hoi for that!

Nu Jools weer wat beter doorslaapt en lief en ik alle twee een ferm slaap-inhaalmanoever hebben gedaan heb ik precies energie voor 100. Hoe zalig is dat lekker wordende weertje? Ik hou ervan de ramen en deuren open te kunnen zetten en die verse, frisse, lekkere buitenlucht op te snuiven. Door de babyfoon van Jools hoor ik overdag bij haar dutjes niet enkel meer ruis, maar ook vogeltjes fluiten…I love it!


Dus: inpakken en wegwezen met die winter! Ik heb het gehad.
Ik ben klaar voor de zomer, voor warm weer, terrasjes, buiten zitten, gene pull en sjaal en dikke jas en en en…WEG ERMEE!  Vorige zomer was te zwanger of te net bevallen om van het zalige weer te genieten, dus ik heb écht wat schade in te halen!

Spreken we dan nu even af dat we er klaar voor zijn?

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *