To Beco or not to Beco….Part deux


Hoera! Besteld en betaald is ie, onze nieuwe aanwinst: de Beco Baby Carrier! Ik kan niet zeggen hoe hard ik er naar uit kijk en ik hoop zo hard dat ik mij bij het Beco-lovers front kan aansluiten!

…To be continued…

10 comments

  1. Woehoe! Proficiat met de aankoop! Waar heb je ‘m besteld en welke is ‘t geworden? Ik twijfel nog tussen die met de rendiertjes, met de panters of de grijze met bloemetjes. De andere vind ik ook wreed mooi, maar ‘t is hier voor een jongen én mijn lief moet er ook mee willen rondlopen en die ziet die Beco met felle kleurtjes zo niet zitten…

  2. @Jessie: de grace is de allermooiste, ben ik het helemaal mee eens! Maar mijn lief wil daar niet mee rondlopen 🙂 ‘k Zal hem nog es proberen te overtuigen… Ik kijk gewoon op de beco-site: de Argyle Deer of de Panthers. Ga bestellen via amazon uk denk ik…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *