Gras

Met de zomer (voorzichtig) in aantocht wil ik alvast even checken of er hier geen ervaringsdeskundigen zijn?

Binnenkort (in April ergens) gaan wij eindelijk eens werk maken van het stort/de wildernis/het rampgebied aka onze tuin. Eerste grote werk zal zijn: gras zaaien: Iemand ervaring mee? Zo ja: Is dat moeilijk? Wat moet ge allemaal op voorhand al doen? Afin, ge kent dat wel: alle tips & tricks zijn zeer welkom.

1 comment

  1. Moeilijk is dat niet, je moet gewoon maken dat je grond goed bewerkt is, maw dat hij toch ontdaan is van alle grote stenen of andere hindernissen. Dan beetje bemesten, dan inzaaien, dan plankjes aan je voeten binden en ermee de grond platstampen of zo’n rol ergens huren, en dan een week of drie wachten soms langer afhankelijk van hoe warm het dan al is. Best gras kiezen voor een speelgazon. Enne niet verschieten je zal meer onkruid hebben dan gras die bovenkomt maar dat is normaal. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *