Opgepast: dit is een reclameboodschap

Neen, we zijn niet gesponsord, maar er is iets nieuws in ons leven….
…Iets nieuws dat ons weer een stapje dichter brengt bij de hoop ooit weer uitgeslapen te zijn.

Dus geef toe: you want to know this! Want het is een échte aanrader voor iedereen die graag wat langer slaapt ‘s morgens (dont we all?!): het dushi bed boek.

Voor wie het niet kent, het ziet er zo uit:

We hadden het al langer in huis, maar ik heb het pas nu geïnstalleerd. En een succes dat dat is!

Al twee dagen op rij wordt Jools nogal vroeg wakker (as in: 6u). Ik hoor haar dan eerst zo wat wakker worden en dan ineens ontdekt ze haar bed boek. Het enige wat we dan nog horen zijn kirrende, schaterlachjes en af en toe wat geknisper. Resultaat: Jools entertaint zichzelf en wij kunnen nog een uurtje of twee verder slapen. Everybody happy dus!

En nog een voordeel: het is vrij lang én heeft tafereeltjes en speeltjes langs voor- en achterkant. Door het steeds anders in bed te installeren kan je dus vrij veel varieëren, zodat ze het spannend blijven vinden!

9 comments

  1. Gewoon bij dreambaby. Denk toch dat dat de echte naam is, maar denk niet dat deze licht geeft in het donker (want die zou ook bestaan) écht héél tof!!!

  2. Merci voor de tip! Elise is ook altijd vroeg wakker, maar voorlopig heeft ze genoeg met wat er in haar kamertje staat. Lief hé, als je ze zo hoort lachen en gniffelen, soms ga ik ze dan afloeren en kan ik het lachen niet inhouden 🙂

  3. @Sara: Pia verdient dat kei hard gewoon! Hopelijk vindt ze het even leuk als Jools! Laat je iets weten?

    @Liesel: ja dat is super grappig en schattig hé! Ik kan meestal ook mijn lach niet inhouden. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *