Brownie!

Vorig weekend heb ik voor t eerst brownie gemaakt.
En ook al ben ik (zo mogelijk) nog nonchalanter dan haar in het volgen van recepten, ik vond hem toch héél lekker. Zeker als je weet dat ik een Brownie Virgin was.

Het recept vindt u dus hier, maar zo ging het hier:

– 250 gram kinnekessuiker werd all the kinnekes suiker die ik nog in huis had aangevuld met gewone witte suiker

– 115 gram chocolade werd ook een melangeke tussen donkere en melkchocolade

– Vanille-extract werd vanille poeder (leek me een nog iets waardigere vervanging dan gewone vanille suiker)

– en tien minuten roeren….euhm Anna: vijf  minuten zal ook wel gaan zeker?!

Afin, u moest al aan het bakken zijn, want lekker dat dat is!!!
En, ook heel belangrijk: dit alles voor maar een 6000-tal WW punten, gok ik 😉

4 comments

  1. Oh niks voor mij, te veel chocolade!

    Ik moet bij zoiets trouwens altijd aan de film Matilda denken als die jongen heel die gortige bruine cake moet opeten. Baaah!

    Maar smakelijk 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.