New Skill

Het is al even geleden dat ik hier nieuwe skills melde, maar dat wil natuurlijk zeggen dat je niets nieuws kan en doet. Integendeel. Je blijft maar gaan, mijn kleine, lieve, geweldige Jools.

Sinds enkele dagen heb je een nieuwe stap richting kruipen gedaan. Je doet nu elke keer hetzelfde: je zit en vervolgens buig je je voorover waardoor je op je armen gaat leunen. Vervolgens blijf je even in deze positie liggen om dan je benen onder je lijfje te halen zodat je in buiklig eindigt. Beetje moeilijk om uit te leggen, maar heel grappig om zien.

Benieuwd of je het ooit zal doen, dat kruipen. Op dit moment beweeg je je al schuivend op je poep voort. Dit zou iets typisch zijn voor vroege zittertjes.  En dan is er nog het rechttrekken natuurlijk. Elke keer je bij ons in de buurt zit, probeer je onze handen te pakken krijgen zodat je je kan rechttrekken. Je vind het super tof en bent ook elke keer super fier als je zo rechtstaat. Soms zet je zelfs per ongeluk al een stapje.Wat het ook zal zijn, ik denk dat het niet lang meer zal duren.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *