Hey, My Life is Ok!!!

….dacht ik gisteren. Want hoe tof is het om uw job graag te doen? Om een super makkelijke, vrolijke baby te hebben die super graag naar de crèche gaat? Om naar huis te kunnen gaan alwaar man en kind gelukkig samen zijn?

Want het is écht waar: alle clichés kloppen als een bus: ge ziet uwen baby nog (!) liever eens je terug gaat werken, als je op de klok kijkt en ineens beseft dat je haar binnen het uur weer zal zien, gaat uw hart sneller slaan en ge krijgt kriebels in uwen buik. Ge voelt u gewoon een verliefde tiener. Ge voelt u eigen super goed omdat ge weer onder échte mensen komt, omdat ge u nuttig kunt maken, omdat ge u weer eens op iets kunt concentreren en iets gewoon kunt beginnen én afmaken zonder onderbreking. Ook uitdagingen die niet pamper- related zijn staan plots weer op het programma.

Ik had niet gedacht dat ik mij zo snel zo goed zou voelen bij het back to work gaan. Natuurlijk helpt het ook gigantisch hard dat Jools zo goed meewerkt. Ze gaat écht zo graag naar de creche. Ze is super content én ze gunt ons, meestal toch, een goede nachtrust. Dus aan alle mama’s bij wie het binnenkort zo ver is: don’t stress! Geniet nog van de laatste dagen of weken, maar weet dat het goed komt!

En Jools, ik zei het eerder al, maar: ik ben blij dat ge in mijn team zit jong!

8 comments

 1. Merci voor de steun 🙂 hopelijk valt het hier ook goed mee. Kbegin er eigenlijk ook meer en meer naar uit te kijken, echt mede door u. Tzijn eigenlijk de eerste twee weken die’k niet echt zie zitten, want ze kan maar vanaf 15/02 in de créche. Ze gaat nog twee weken naar mijn schoonmoeder (dat op zich vind’k niet erg, maar tgaan direct heel lange dagen worden, van half acht – half acht, snifsnif).
  Jools daz echt zo’n coole eh!

 2. Superlief! Ik kijk er ook met gemengde gevoelens naar. Zeker nu met die toestanden van de laatste dagen… Heb ook wel goesting om terug wat te werken en mijn collega’s te zien, maar ik zie er toch tegenop om haar bij de onthaalmoeder af te zetten. Ik hoop echt dat het zo vlotjes gaat als bij u en Joolske! Ik werk 4/5de en ben ‘s woensdags thuis. Maarten is vrijdags thuis, dus uiteindelijk moet ze ook maar 3 dagen per week gaan, maar het allerliefste zou ik halftijds werken. Momenteel is dat financieel helaas nog niet haalbaar.
  In elk geval bedankt voor de steun!

 3. Dat komt wel goed bij jullie! écht no worries…Al weet ik dat je dat wel zal doen natuurlijk 🙂

  Ik dacht eerst ook dat ik minder wou werken, maar ik vind het zo hard meevallen. Ook voor haar, zij is gewoon ZO graag daar….Afin, iedereen moet zien hoe het voor hun goed uitkomt hé…Ik ben nu natuurlijk ook woensdag en vrijdag bij haar hé…Dat scheelt ook al weer.

 4. Leuk postje! En tof dat alles zo goed meevalt!

  Ze heeft het me nog niet gezegd, maar ik ben er vrij zeker van dat Jools ook blij is om in jouw team te zitten. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *