I’m a star Baby!!

Met een héél bang hartje ging ik naar de weging vandaag. Ik had écht het gevoel dat het héél slecht gegaan was deze week. Ik had niets opgeschreven, laat staan geteld, maar gewoon een beetje opgelet met gezond verstand. Dus eigenlijk niet goed bezig naar Weight Watchers normen, maar.. .*tromgeroffel*… ik was weer 700 gram kwijt.

Dat klinkt belachelijk weinig, maar gezien de moeilijke week was ik toch super blij. Vooral omdat deze 700 gram er voor zorgde dat ik nu 3 kilo ben afgevallen sinds het begin van het WW avontuur en dat staat bij de WW gelijk aan een STERRETJE! Wat een motiviatie 😉

En nu vol goede moed naar een nieuwe WW week!

7 comments

  1. Hop naar de 10 kilo! Ge weet wat je jezelf beloofd hebt! En als er in deze periode 3 kilo af is , wil dat zeggen dat het nog beter zal gaan de volgende weken. Nog veel sterretjes gewenst!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *