Projectjes!

Vandaag was weer werkweekend hier tenhuize ons. Gelukkig zijn we in een fase dat al het grove, vieze, vuile, harde werk af is (ok buiten de badkamer dan) dus wil dat zeggen dat we vaak ook tijd kunnen maken om een leuk projectje op te starten. Dit weekend stond op het programma: kaderkesdag.

We hebben een tourke gedaan in de familie en overal op zolder wat ouwe kadertjes opgeeist. Die zijn we nu aan het pimpen om een coole kader muur te maken in de trappenhal en op Jools haar kamer.
Benodigdheden:
1. een hoop oude kaders
2. verf, voornamelijk restjes van de rest van het huis
3. tijd en goesting en vooral ook geduld want voor bijv de goudkleur moet er al eerst een grondlaagje wit gezet worden en die laag moet dan direct 18 uur drogen…het is dus een meerdagen project geworden.
Resultaat: binnenkort te bewonderen!

5 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *