A new beginning….

Lieve Jools,


Twee dagen ben je nu al naar de creche gegaan. En het moet gezegd: ge doet dat goed hoor! Stiekem ben ik echt wel trots op je.

Je slaapt er goed, je eet er goed (blijkbaar heb je al een nieuw record “fruitpap eten in sneltempo” gevestigd), je speelt en ben blij. OEF!

Ik had het de eerste dag even moeilijk. Had me voorgenomen niet te huilen, maar toen ik daar stond met jou in mijn armen, moest ik toch een paar tranen wegslikken. Dit gezegd zijnde, vond ik de tweede dag trouwens véél erger dan de eerste. De eerste is alles nog spannend, adrenaline, nieuw, iedereen meelevend. Tegen het eind van dag één leek het al of ik was gewoon NIET weggeweest op het werk. En dan komt dag twee. Vroeg opstaan, klaarmaken, Jools in laden, file….En then it hits you: dit is ons leven vanaf nu. No more Jools & Me all day long, no more de dag indelen hoe je het zelf wilt, no more gezelligheid en relaxtheid troef. BAM, recht in uw gezicht, no way back. Gelukkig was het al lekker druk op het werk én was iedereen super lief en content dat ik terug was. 

Al bij al, viel het al héél goed mee!
En zo zijn we dan écht officieel gestart met ons nieuwe leven. 

5 comments

  1. Ben echt content dat Jools het zo goed doet in de creche! Ik had ook niets anders verwacht van zo een coole baby! Hopelijk vindt ge snel uwen draai!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *