Back to Business

Het zit er op: Jools eerste creche dagje. Ze heeft dat geweldig goed gedaan. Ze waren precies héél trots op haar. Ze was braaf geweest, had goed geslapen én gegeten.

Om drie uur mocht ze al naar huis, ttz: om drie uur ging ik haar samen met de opa afhalen, zodat ze de rest van de dag daar kon zijn. En ik? Ik ging terug aan het werk. Alwaar ik mij nog een paar uur nuttig zal bezig houden. Want zeven maand afwezig zijn, dat staat gelijk aan honderden mails, begroetingen en wecome back’s. En dankzij die drukte had ik na een uurtje alweer het gevoel alsof ik nooit weggeweest was. Het is een rare ervaring i tell you.

That’s all for now. Bedankt allemaal voor de lieve steunbetuigingen, mails en wensen. Het is me gelukt, de eerste dag zit erop en ik heb maar enkele kleine tranen moeten wegslikken. Geef toe, het had ook erger gekund hé 😉

En nu, back to work want ik moet nog een drie-tal uurtjes er tegenaan!

7 comments

  1. Amai, al direct zo’n drukke lange dag! En niet moeten wenen, RESPECT! Kben eigenlijk ook een beetje benieuwd wat je juist doet van job?

  2. Ik werk drie lange dagen…Eigenlijk een (bijna of soms hele) fulltime, maar op drie dagen. Woensdag en vrijdag ben ik dan thuis.

    Kan ook nog zijn dat ik het ga veranderen zodat ik Jools ook’s kan afhalen en een avond extra thuis zijn. Denk dat ik msch twee lange dagen ga doen, woensdag een korte dag en de dan de laatste een gewone werkdag…of zoiets, tzal zich wel uitwijzen hé…

    @Liezel ik werk op de VRT Nieuwsdienst voor t programma Phara. Vandaar de lange dagen, ik blijf normaal tot de opname start

  3. Ben ook content dat het meeviel voor jou en Jools. Wel lange dagen, seg… Zie je Jools dan nog als je thuiskomt? Morgen ook succes, he! En woensdag knuffelen en genieten!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *